Blog

És moment d'actualitzar la vostra web?

Teniu una web publicada, però us heu preguntat si en treieu el rendiment que podríeu?

 

Sovint ens plantegem si ja fa molt temps que tenim publicada la nostra web i si potser tocaria actualitzar-la. Hem de tenir clar que la nostra web ha de tenir una funció clara, sigui la d'informar o la de vendre algun producte. Per tant, el primer que ens hem de plantejar és si la nostra web compleix la seva funció, si la podria complir millor o si, amb el temps, cada vegada la compleix menys.

El primer que ens hem de plantejar és si la nostra web compleix la seva funció


Hem de tenir en compte que amb el temps apareixen nous llenguatges de programació així com noves maneres de navegar, i la nostra web ha de complir uns requisits mínims perquè sigui útil.

Ara mateix la majoria de visites a qualsevol web es fan des d'un telèfon mòbil, i la majoria de les webs estan pensades per a ser visualitzades des d'un ordinador. Algunes ni tan sols s'adapten a la mida de la pantalla.

També és molt important que la nostra web estigui programada i creada pensant en el cercador per excel·lència Google, i que, per tant, segueixi uns paràmetres perquè aquest cercador la mostri entre els seus resultats, si pot ser, entre els primers.

Així que us recomanem que us feu dues preguntes molt senzilles:

  • La meva web es veu i funciona bé des d'un mòbil?
  • Els meus clients potencials em troben quan em busquen a Google?


Si alguna d'aquestes dues preguntes és NO, heu de tenir clar que la vostra web necessita una actualització.
Truqueu-nos i us ajudem!