Gabinet disseny gràfic

Equip

El treball en equip és un dels factors clau de l'èxit en els nostres treballs. Els diferents perfils dels treballadors de GDG s'uneixen i es complementen fent que el resultat sigui complet. Dins de l'estil particular del nostre estudi, cada treballador aporta el seu toc personal, suma amb les seves habilitats particulars, i amb un caràcter innovador, busca nous camins per no caure en el conformisme i trobar resultats originals i innovadors. Tots som un a la creació de cada projecte.

Joan Ureña
Soci fundador

Expressar la seva senzilla veritat és l'objectiu de cada gran marca. Nosaltres les ajudem a destacar, ser vistes, recordades i... estimades. GDG Living Brands.

Jesús Cuesta
Soci fundador

El secret d’una bona feina, no és que t’agradi fer-la, és que t’agradi el que has fet. Un bon disseny no solsament ha d’agradar, ha de funcionar.

Xavier Tarrida
Cap de Programadors

La programació es l'acció d'unir tots els elements del projecte. Per això és important plantejar-la desde diferents angles per estar segur que totes les peces encaixin de la manera més pràctica, elegant i eficient.

Mª José Pereira
Administració

Pressupostos, factures, balanços; si els números s’han de quadrar, amb mi s’ha de comptar.

Jose Arnau
Creatiu

Un bon disseny implica tenir la ment fresca i creure en les teves posssibilitats.

Aida Susacasa
Creativa

En un món on una imatge val més que mil paraules, nosaltres ens encarreguem de trobar la imatge. I a vegades l'encertem!

Manel Lecina
Creatiu

Al final, el disseny sempre diu la veritat.