Blog

Nou apartat de guies a Instagram

Fa poc vam estrenar els reels, noves icones a la pantalla d'inici, directes més llargs,... L'última novetat que ens porta ara Instagram són les guies.

Tant Instagram com Facebook porten uns mesos amb actualitzacions i canvis constants. Fa poc vam estrenar els reels, noves icones a la pantalla d'inici, directes més llargs,... L'última novetat que ens porta ara Instagram són les guies, de fet ja fa uns mesos que la plataforma les va implementar en alguns perfils de salut i benestar arran de la pandèmia, però ara arriben a tots els perfils.

Però què són les GUIES d'Instagram?

Les guies vindrien a ser una mena de carpetes on es pot agrupar informació que pot ser nostra o d'altres perfils. Per crear una guia ho fem igual que si anéssim a crear una publicació, si no us funciona, feu-ho des de la icona + de la part superior del perfil. Com que encara s'està actualitzant no funciona igual a tots els perfils. Triem l'opció "guia" i llavors podrem escollir entre una de les tres opcions: Llocs, productes i publicacions.

Seleccionem continguts nostres o d'altres perfils que hàgim guardat prèviament. Posem un nom i una descripció. Continuem i compartim. Ja ens apareix l'apartat de guies!

Depenent del tipus de contingut que oferiu podeu agrupar productes del vostre catàleg, o bé agrupar llocs o establiments que vulgueu destacar, podeu recomanar posts d'altres perfils que reforcin la vostra imatge ... Imaginació al poder!

Tot és nou i tot està per fer (em sembla que deia la cançó).

Les guies donaran una eina més al vostre perfil per donar informació als vostres seguidors, que els consolidin i que trobin continguts interessants per quedar-se i estar atents al que els pugueu oferir. Podeu interaccionar amb altres perfils i que ells també interactuïn amb vosaltres.

Seguirem atents a totes les novetats que arriben i que estan per arribar a aquests canals de comunicació.